f. 1944, bosiddende i Odense
E-mail: formand@tarmkraeft.dk
Mobil: 21 70 27 28
Da jeg kom ud på den anden side efter min behandling for endetarmskræft med efterfølgende kemobehandling i 2009, opdagede jeg, at behandlersystemet ikke havde ret stor viden om senfølger efter behandlingen. Senfølger har belastet min hverdag meget.
Mit engagement i bestyrelsen er netop fokus på senfølger - et stort problem for dem, som rammes, og de læger, som forsker på dette område, skal bakkes op.
f. 1948, bosiddende i Tranbjerg, Aarhus
E-mail: leif@tarmkraeft.dk
Mobil: 30 26 29 14
Jeg er blevet involveret i Kræftens Bekæmpelse via min kontakt med Jette, som er formand i Tarmkræftforeningen. Først som deltager i Kræftens Bekæmpelses landsindsamling – sammen med min kone (som deltager i Navigator-projektet) er vi på tredje år distriktsledere i Tranbjerg med ca. 50 indsamlere. Jeg blev valgt ind i Tarmkræftforeningens bestyrelse i 2018. Min motivationen til at deltage er, at kræften igen kom tæt på mig. Min mor og svigermor døde af kræft ligesom flere andre i min familie.
f. 1943, bosiddende i Rungsted Kyst
E-mail: kirsten@tarmkraeft.dk
Mobil: 22 72 67 10
Da jeg blev opereret for tarmkræft i 2008 var der ikke umiddelbart hjælp at hente efterfølgende, så da jeg tilfældigt så et opslag om etablering af Patientnetværket for Tarmkræft, meldte jeg mig til at deltage aktivt i etablering af dette. Da Netværket blev til Foreningen for Tarmkræft, gik jeg ind i bestyrelsen, som jeg stadig er medlem af. Min motivering for dette er at bidrage til at hjælpe andre patienter ved at udbrede viden om tarmkræft, behandlingsmuligheder og skabe større åbenhed om senfølger.
f. 1950, bosiddende i Aarhus
E-mail: inger@tarmkraeft.dk
Mobil: 23 82 85 33
Jeg er blevet valgt ind i Tarmkræftforeningens bestyrelse som suppleant i 2020. Jeg har været Navigator i Kræftens Bekæmpelse siden 2015, først som frivillig Navigator og i 2016 som frivilligleder Navigator.
Min store motivation er at kunne hjælpe syge kræftpatienter i at kunne holde den røde tråd i en så svær sygdom som kræft. Hvor det både er psykisk og fysisk belastende.
f. 1947, bosiddende i Ringe
E-mail: villy@tarmkraeft.dk
Mobil: 29 70 34 00
Jeg fik i efteråret 2015 mulighed for at deltage i screeningsprogrammet for tarmkræft. Ved en koloskopi i november fik jeg konstateret kræft i endetarmen. Efter en vellykket operation i december 2015 slap jeg med en midlertidig stomi i 4 måneder og ingen kemobehandling.
Min motivation for bestyrelsesarbejdet er mere fokus på senfølger, som desværre er problematiske for mange tarmkræftpatienter.
E-mail: anette@tarmkraeft.dk
E-mail: elin.henning@outlook.dk