Hans Foged, formand

f. 1944, bosiddende i Odense
E-mail: hans@tarmkraeft.dk
Mobil: 21 70 27 28

Da jeg kom ud på den anden side efter min behandling for endetarmskræft med efterfølgende kemobehandling, opdagede jeg, at behandlersystemet ikke havde ret stor viden om senfølger efter behandlingen. Senfølger har belastet min hverdag meget.

Mit engagement i bestyrelsen er netop fokus på senfølger - et stort problem for dem, som rammes, og de læger, som forsker på dette område, skal bakkes op.

Leif Thrysøe, kasserer

f. 1948, bosiddende i Tranbjerg, Aarhus
E-mail: leif@tarmkraeft.dk
Mobil: 30 26 29 14

Jeg er blevet involveret i Kræftens Bekæmpelse via min kontakt med Jette, som er formand i Tarmkræftforeningen. Først som deltager i Kræftens Bekæmpelses landsindsamling – sammen med min kone (som deltager i Navigator-projektet) er vi på tredje år distriktsledere i Tranbjerg med ca. 50 indsamlere.

Jeg blev valgt ind i Tarmkræftforeningens bestyrelse i 2018. Min motivationen til at deltage er, at kræften igen kom tæt på mig. Min mor og svigermor døde af kræft ligesom flere andre i min familie.

Kirsten Sand Andersen, bestyrelsesmedlem

f. 1943, bosiddende i Rungsted Kyst
E-mail: kirsten@tarmkraeft.dk
Mobil: 22 72 67 10

Da jeg blev opereret for tarmkræft i 2008 var der ikke umiddelbart hjælp at hente efterfølgende, så da jeg tilfældigt så et opslag om etablering af Patientnetværket for Tarmkræft, meldte jeg mig til at deltage aktivt i etablering af dette. Da Netværket blev til Foreningen for Tarmkræft, gik jeg ind i bestyrelsen, som jeg stadig er medlem af. Min motivering for dette er at bidrage til at hjælpe andre patienter ved at udbrede viden om tarmkræft, behandlingsmuligheder og skabe større åbenhed om senfølger.

Revisor: Bente Jørgensen

Bestyrelsesmedlem: Bente Laustsen

Bestyrelsesmedlem: Villy Christensen

Suppleant: Inger Thrysøe

Besøg cancer.dk

Du kan læse dybdegående og opdateret information om tarmkræft, behandling og statistik på Kræftens Bekæmpelses hjemmeside.

Læs om tarmkræft på cancer.dk

Besøg cancer.dk